Кадър бТВДългоочакваното ново лице в БТВ ще се появи в ефир

...
Кадър бТВДългоочакваното ново лице в БТВ ще се появи в ефир
Коментари Харесай

24 часа: Марина Цекова от днес в ефира на бТВ

Кадър бТВ

Дългоочакваното ново лице в БТВ ще се появи в ефир през днешния ден. Около красивата журналистка се подвигна доста звук и тя не се появи в малкия екран преди дни, както се очакваше. Съвсем скоро обаче следва нейният дебют в частната телевизия.

  

Марина Цекова, която до неотдавна водеше новините на Нова тв, през днешния ден излиза на екрана на Би Ти Ви. Тя ще е лицето на емисията в 17 ч., оповестява

Журналистката се реалокира в конкурентната телевизия още предишния месец и даже имаше избрана дата, в която трябваше да се яви на екран. Тя обаче съответства с деня, в който Би Ти Ви се раздели с шефа на новините, настоящите излъчвания и спорта Венелин Петков и на негово място бе назначен Антон Хекимян.

Дебютът на Цекова по Би Ти Ви трябваше да е на идващия ден - 23 декември, само че поради измененията бе отсрочен с няколко дни.

„ Идвам с голямото предпочитание да не преставам да се развъртвам като експерт във всички посоки на телевизионната и онлайн публицистиката. За мен е привилегия да бъда част от нюзрума на Би Ти Ви, който към този момент 20 години задава стандартите за правене на вести “, споделя новата водеща.

Водещи на централната емисия на " Би Ти Ви Новините " остават двойките Виктория Петрова и Юксел Кадриев и Лиляна Боянова и Иван Георгиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР